U suradnji sa vodećim stručnjakom za pisanje i implementaciju projekata koji se financiraju iz EU fondova Boskom Nektarijević, dana 09.06.2017. godine u hotelu B&M u Livnu, će se organizirati Master obuka za sve organizacije, individualce i timove iz Bosne i Hercegovine koji žele znati više i koji žele imati uspješne projekte.

Ovo je Vaša prilika!

Boško Nektarijević je vodeći stručnjak za programe financiranja iz Europske Unije. Od 2002. godine bavi se podrškom i obukama lidera u oblastima leadershipa, multikulturalnih pregovora, razvojem i pisanjem projekata, projektnim menadžmentom i dr.

Vodio je i dizajnirao obuke za preko 6.000 polaznika iz različitih sfera, počev od biznisa, vladinih službi, sigurnosnih struktura, akademika, nevladinih sektora…

Sa izuzetnim uspjehom radio je na različitim programima i financijskim instrumentima EU: FP6, FP7, H2020, CIP, COSME,IPA,EIDHR, Tempus, Youth in Action, Erasmus plus, Europe for Citizens, EBRD BAS, TAM.

U prilogu program, agenda i uputstvo za uplatu master obuke.

Za sve nejasnoće i informacije javite se putem emaila na ime Jovanka Sabljić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok