Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, s izaslanstvom održao je jučer sastanke s Općinskim odborima HDZ-a BiH u Glamoču, Bosanskom Grahovu i Drvaru.

Uz Čovića, u izaslanstvu su bili i Borjana Krišto, zamjenica predsjednika HDZ-a BiH zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH, Ivica Brešić, predsjednik ŽO HDZ-a BiH HBŽ i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi HBŽ-a, Tihana Krželj, predsjednica ZŽ KKK HDZ-a BiH HBŽ-a i Ante Bokanović, predsjednik M ŽO HDZ-a BiH HBŽ-a.

Marko Damjanović, predsjednik OO HDZ-a BiH Glamoč, na održanom sastanku upoznao je stranačko vodstvo s aktualnim prilikama u Glamoču te iskazao potrebe koje su nužne za Hrvate Glamoča. Na sastanku je razgovarano i o svim otvorenim
pitanjima na koje nailazi OO HDZ-a BiH u Glamoču te je iskazana potpora pri rješavanju aktualnih problema.

U Bosanskom Grahovu, Čovića i Izaslanstvo dočekao je predsjednik OO HDZ-a BiH Bosansko Grahovo Darko Sarić i članovi općinskog odbora. U stranačkim prostorijama razgovarano je o trenutnoj situaciji na području Bosanskog Grahova kao i o trenutnim projektima koji se provode ispred ovog odbora. Poseban naglasak je stavljen na izgradnju Kulturnog centra Hrvata u selu Korita, koji je od velike važnosti za Hrvate. Također razgovarano je i o lošoj zdravstvenoj zaštiti na području Bosanskog Grahova, gdje je iskazana potreba za unaprijeđenjem iste. Osim pružene i obećane podrške u svim projektima na području Bosanskog Grahova, Čović je izrazio zadovoljstvo prezentiranim stanjem.

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović u pratnji stranačkog izaslanstva nakon Bosanskog Grahova održao je sastanak i s članovima OO HDZ BiH Drvar.

Predsjednik općinskog odbora HDZ-a BiH Drvar Stijepo Vukančić predstavio je rad i aktualne projekte ovog odbora.

Na sastanku se govorilo o stanju, prilikama i mogućnostima u Drvaru te je tražena konkretna pomoć visokog izaslanstva HDZ-a BiH oko nekih poteškoća s kojima se stanovništvo Drvara susreće.

Čović sa stranačkim dužnosnicima informirao je nazočne o trenutnim političkim prilikama u BiH. Kazao je kako će se i veće razine uključiti pri rješavanju mogućih problema i nesporazuma na koje nailaze Hrvati Drvara.

Nakon radnog sastanka, upriličeno je i svečano otvaranje prostorija EP HZ HB u Drvaru, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok