Jednodnevni seminar pod nazivom „Upravljanje projektom“ održan je 28.lipnja u Hotelu BM Livno u organizaciji Vlade Hercegbosanske županije u suradnji  s Udrugom za upravljanje projektima u Bosni i Hercegovini.

Seminaru u uvodnom dijelu nazočio je i podršku dao predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Jozić. Uz nazočne uposlenike županijskih i općinskih institucija nazočila je i ministrica rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Vasilija Broćeta.

Tijekom seminara prof. dr Slobodan Lukić, predsjednik Udruge za upravljanje projektima u BiH, prof. Drago Zečević prvi domaći ispitivač za certificiranje projekt menadžera, te Enes Mujkanović, magistar informacijskih tehnologija, direktor certifikacijskog tijela Udruge za upravljanje projektima u BiH predstavili su oblasti u procesu upravljanja projektom; početna faza, planiranje realizacije projekta, praćenje i kontrola realizacije projekta, upravljanje rizicima na projektu, upravljanje promjenama, upravljanje ugovaranjem, upravljanje kvalitetom, upravljanje komunikacijama, računalni programi za upravljanje projektima, zatvaranje projekta i studija slučaja na  konkretnom investicijskom projektu. Navodi se u priopćenju iz Vlade HB županije.

Dogovoreno je da će Udruga za upravljanje projektima u BiH u narednom razdoblju raditi na jačanju suradnje s Hercegbosanskom županijom te je najavljena skora posjeta našoj županiji radi certificiranja projektnih asistenata i menadžera s područja Hercegbosanske županije.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija