U prostorijama Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije danas je potpisana primopredaja motornog vozila, autobusa, koje je županijski MUP donirao Općini Livno.

Vozilo je donirano temeljem odluke Vlade Hercegbosanske županije o davanju suglasnosti za doniranje putničkog motornog vozila. Primopredaju su potpisali resorni ministar Darinko Mihaljević i općinski načelnik Luka Čelan. Ministar Mihaljević je kazao kako je i današnja primopredaja potvrda opredijeljenosti županijske Vlade i ministarstva kojem je na čelu raditi na dobrobiti svih lokalnih zajednica u Hercegbosanskoj županiji.

„Vozilo koje smo danas uručili Općini Livno, koliko smo upoznati, će itekako poslužiti i olakšati obavljanje svakodnevnih poslova. Cilj rada županijske Vlade je rješavanje poteškoća s kojima su u svom radu suočene jedince lokalne samouprave i ovim činom nastavljamo dobru suradnju kako s drugim općinama naše županije tako naravno i s Općinom Livno“, kazao je ministar Mihaljević.

Općinski načelnik Luka Čelan zahvalio je i ministru i županijskoj Vladi na doniranom vozilu. „Potrebe Općine Livno su velike kada je u pitanju prijevoz, počevši od prijevoza učenika pa do prijevoza sportskih klubova. Ovim doniranim vozilom vjerujem da ćemo zadovoljiti barem dio tih potreba“, kazao je načelnik Čelan.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok