Hrvatsku listu za Livno nije iznenadilo jučerašnje priopćenje HDZ BiH, koji sebi voli tepati da je narodna stranka čiji se program temelji na slobodnjačkim i suvremenim europskim načelima demokracije i kršćanske civilizacije, da je socijalna stranka koja zastupa interese svih društvenih slojeva i da je državotvorna stranka jer promiče hrvatski nacionalni interes, čuva tradiciju i identitet hrvatskog naroda i vrijednosti Domovinskog rata.

Sva čarolija današnjeg HDZ BiH svodi na objavljeni intervju u jednim dnevnim novinama s hrvatskim članom  Predsjedništva i predsjednikom HNS-a i HDZ-a BiH Draganom Čovićem, koji je među ostalim tvrdi da će novi premijer Vlade HBŽ s većinom krenuti vrlo dinamično raditi jer imamo nepotrebni zastoj. U pravu je Dragan Čović jer je HDZ BiH doista dinamično krenuo s masovnim zapošljavanjem stranačke vojske glasača u JP „Šume HB“, nepotizmom novog premijera i njegovih ministara, reketarenjem gospodarstvenika u HBŽ od strane članova HDZ BiH, te dinamičnim zataškavanjem teških kaznenih djela, kao što su prikrivanje istine o nestanku arhive HVO-a ZP Tomislavgrad, zataškavanje korupcije i kriminala u policiji, tužiteljstvu i sudovima u HBŽ. 

Za HDZ BiH veže se nepotizam, iseljavanje, korupcija i kriminal, uništeno gospodarstvo i legalizacija pljačke bivših društvenih poduzeća, sprega pravosuđa, politike i policije u zaštiti korupcije i kriminala, demografska katastrofa hrvatskog naroda kao posljedica nepotizma i nezakonitog zapošljavanja stranačkih vrhunskih stručnjaka s kupljenom diplomom, osoba s kriminalnim dosjeom, evidentiranih drogeraša i osoba koje su optužene za oružanu pobunu protiv R BiH, kao i nebriga i progon hrvatskih branitelja.

To je danas sjaj i čarolija obiteljsko-trgovačke koalicije HDZ BiH-SDA koja ne želi dopustiti izravan prijenos sjednica Općinskog vijeća, jer uvođenjem mraka kao najcrnja komunistička vremena pokušavaju spriječiti protok informacija u svezi njihovih nečasnih radnji. Hrvatska lista za Livno nikada neće glasovati za „Privremenu statutarnu odluku Grada Livno“, ukoliko obiteljsko-trgovačka koalicija HDZ BiH-SDA ne učini civilizacijski i demokratski iskorak u ponašanju svojih visokopozicioniranih dužnosnika, tim prije, jer imamo dokaze da su neki visokopozicionirani dužnosnici SDA dobrovoljno svjedočili pred haaškim istražiteljima, gdje su optuživali hrvatske branitelje za teške ratne zločine u Livnu, o čemu smo upoznali HDZ BiH, koji šuti, jer želi zaštititi osobne partikularne interese, a sve na štetu hrvatskih branitelja.

Priopćeno je iz HLL-a.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija