Jučer oko 19:30 sati dogodila se prometna nezgoda u Drvaru u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Kako se doznaje iz MUP-a HB županije vozač automobila marke BMW, rođen 1982.godine u Bugojnu, nastanjen u Donjem Vakufu, udario je 82-godišnjeg pješaka u Grahovskoj ulici.

Pješak je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo oko 20:40 sati u Domu zdravlja u Drvaru.

Tijelo smrtno stradalog je prevezeno u mrtvačnicu županijske bolnice u Livnu gdje će tijekom dana biti obavljena obdukcija.

Također, isti vozač je pola sata prije imao još jednu prometnu nezgodu u Titovoj ulici prilikom koje je udario u rasvjetni stup.

Vozač BMW-a je priveden i dosadašnjim operativnim radom je utvrđeno da je isti imao određenu količinu alkohola u krvi, a točna količina će se saznati nakon vještačenja uzetih uzoraka.

Daljnji operativni rad je u tijeku.

Policijsko izvješće:

Dana, 26.07.2017 godine u 19:30 sati dogodila se prometna nezgoda u ul. Grahovskoj u Drvaru, u kojoj je E.O. rođen 1982.godine u Bugojnu upravljjući motornim vozilom marke "BMW" reg. oznaka  K 48 T 536 udario u pješaka Z.P. rođena 1935.godine u Drvaru. Nakon čega je Z.P. prevezena u DZ Drvar, gdje je oko 20,45 sati od posljedica zadobivenih u prometnoj nezgodi, preminula.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Drvar, dok je tijelo smrtno stradale osobe prevezeno u mrtvačnicu Županijske bolnice  u Livnu, gdje će biti obavljena obdukcija. Daljnji operativni rad je u tijeku.

 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok