Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije objavljuje Javni poziv udrugama poljoprivrednih proizvođača za nabavu visokokvalitetnih rasplodnih jarčeva pasmine „sanski jarac“.

Predmet ovog Javnog poziva je Javno prikupljanje prijava udruga poljoprivrednih proizvođača za nabavu visokokvalitetnih rasplodnih jarčeva pasmine „sanski jarac“ za svoje članove s prebivalištem na području Hercegbosanske županije sukladno točki IV 7. Programu utroška sredstava tekućih prijenosa „Poticaj poljoprivrednoj proizvodnji“ utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije za 2017. godinu.

Pravo na podnošenje prijave na Javni poziv imaju registrirane udruge poljoprivrednih proizvođača za svoje članove koji imaju prebivalište na području Hercegbosanske županije.

Za realizaciju ovog Javnog poziva osigurana su sredstva u Proračunu Hercegbosanske županije za 2017. godinu u ukupnom iznosu od 30.000,00 KM.

Rok za podnošenje prijave je do 5. rujna 2017. godine.

Javni poziv udrugama poljoprivrednih proizvođača za nabavu visokokvalitetnih rasplodnih jarčeva pasmine „sanski jarac“, prijavni obrazac i Izjavu možete preuzeti u rubrici Javni pozivi.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija