Premijer Hrvatske Andrej Plenković, s predsjedateljem Predsjedništva BiH Draganom Čovićem, predsjedateljicom Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjanom  Krišto, državnim  tajnikom  Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH Zvonkom  Milasom, državnom tajnicom Ministarstva vanjskih i europskih poslova Zdravkom  Bušić i  drugim  uglednicima s političke scene BiH i RH, obišao je završene radove na Srednjoj strukovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića u Livnu.

Hrvatska Vlada je prije dvije godine donirala sredstva za rekonstrukciju dotrajalog krovišta  škole u vrijednosti od 600 000 kuna. Rekonstrukcija je uspješno izvedena i slijedi nastavak projekta, uređenje potkrovlja,  za koji je ponovno školi donirano 450 000 kuna.

Ovo je pravi dokaz koliko RH kontinuirano skrbi o Hrvatima u Bosni i Hercegovini i štiti njihova prava  konstitutivnog ravnopravnog naroda.

Ravnatelj škole  Saša Grabovac zaželio je dobrodošlicu  nazočnima i zahvalio im što su prepoznali dobar put kojim je škola krenula.

Priopćeno je iz škole.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok