Na XXIV sjednici Skupštine Hercegbosanske županije usvojen je Nacrt Zakona o radu Hercegbosanske županije i donesen Zaključak broj: 01-02-44.2/17 od 31.7.2017. godine kojim se zadužuje Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih da provede javnu raspravu o navedenom tekstu Nacrta Zakona o radu.

Imajući u vidu značaj samog Zakona za sve pravne i fizičke osobe na području Hercegbosanske županije Ministarstvo provodi aktivnosti kako bi tekst Nacrta Zakona učinilo dostupnim svim zainteresiranim subjektima s ciljem davanja mišljenja, sugestija i  prijedloga na navedeni Zakon  prije upućivanja u daljnju proceduru razmatranja i usvajanja od strane Skupštine Hercegbosanske županije.

Ovo Ministarstvo će provesti javnu raspravu o Nacrtu navedenog Zakona po svim općinama Hercegbosanske županije. Nacrt Zakona o radu Hercegbosanske županije je dostupan  na web stranici Vlade Hercegbosanske županije  www.vladahbz.com u rubrici: „ Dokumenti“- Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih kao i Obrazac za dostavljanje komentara i prijedloga na Nacrt Zakona o radu.

Raspored održavanja javnih rasprava o Nacrtu Zakona o radu u općinama Hercegbosanske županije možete preuzeti OVDJE.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija