Na XXIV sjednici Skupštine Hercegbosanske županije usvojen je Nacrt Zakona o radu Hercegbosanske županije i donesen Zaključak broj: 01-02-44.2/17 od 31.7.2017. godine kojim se zadužuje Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih da provede javnu raspravu o navedenom tekstu Nacrta Zakona o radu.

Imajući u vidu značaj samog Zakona za sve pravne i fizičke osobe na području Hercegbosanske županije Ministarstvo provodi aktivnosti kako bi tekst Nacrta Zakona učinilo dostupnim svim zainteresiranim subjektima s ciljem davanja mišljenja, sugestija i  prijedloga na navedeni Zakon  prije upućivanja u daljnju proceduru razmatranja i usvajanja od strane Skupštine Hercegbosanske županije.

Ovo Ministarstvo će provesti javnu raspravu o Nacrtu navedenog Zakona po svim općinama Hercegbosanske županije. Nacrt Zakona o radu Hercegbosanske županije je dostupan  na web stranici Vlade Hercegbosanske županije  www.vladahbz.com u rubrici: „ Dokumenti“- Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih kao i Obrazac za dostavljanje komentara i prijedloga na Nacrt Zakona o radu.

Raspored održavanja javnih rasprava o Nacrtu Zakona o radu u općinama Hercegbosanske županije možete preuzeti OVDJE.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok