Danas je u Livnu svečano otvoreno novouređeno prodajno mjesto HT ERONET-a.

Brojne uzvanike pozdravio je član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a Tomislav Ruk.

Projekt uređenja prodajnih mjesta HT ERONET-a potaknut je pozitivno ostvarenim rezultatima za 2016. i dio 2017., a u skladu sa strategijom daljnjega razvoja i na načelima visokih profesionalnih standarda. Cilj projekta približiti je HT ERONET i njegove usluge korisnicima koji su uvijek u fokusu, a uz to, između korisnika i HT ERONET-a, želimo graditi i njegovati odnos pun povjerenja i uvažavanja.

-Želimo se, na jedan nov, otvoren i prisan partnerski način, približiti našem korisniku i predstaviti se kroz vizualno potpuno nova i moderna rješenja. Želimo da ovaj prostor HT ERONET-a bude mjesto na koje ćete se uvijek s radošću vraćati – kazao je, između ostaloga, direktor Ruk koji je naglasio kako novi koncept HT ERONET-a korisniku pruža mnoge mogućnosti.

To su Između ostaloga: ugodan ambijent, uvijek dostupno profesionalno i uslužno prodajno osoblje koje zna prepoznati stvarne korisničke potrebe i ponuditi adekvatno rješenje; dostupnost svih servisa; visoku prohodnost na prodajnom mjestu, maksimalno skraćenje čekanja na uslugu; lakšu povezanost prethodno viđenih marketinških poruka i akcija, s portfeljom usluga i uređaja korisniku vidljivim i dostupnim na samom prodajnom mjestu; vizualna i moderna rješenja koja korisniku na brz i jednostavan način približavaju trenutne aktualnosti u domeni ponude usluge i uređaja; izdvojene poslovne kutke za potrebe poslovnih korisnika.

Inače, od 1. rujna HT ERONET u svojoj ponudi ima redizajn Super tarifa, a korisnike očekuju još neke novine.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com

Najnovije županija