Općinsko vijeće Tomislavgrad, na sjednici održanoj dana 19.09.2017.god. donijelo je Odluku o provođenju javne rasprave o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju programske osnove za uređenje prostora oko Buškog jezera.

Javna rasprava provest će se na način da svi zainteresirani građani mogu izvršiti uvid u grafički prilog, (kartu), Odluke o usvajanju programske osnove za uređenje prostora oko Buškog jezera.

Akt iz stavka 1 ovog članka, bit će dostupan javnosti od 25.09. 2017.god. do 18.10. 2017.god. u zgradi Općine, u vremenu od 7,00 do 15,00 sati.

Primjedbe, mišljenja i prijedlozi mogu se dostaviti pismeno, na adresu: Općina Tomislavgrad, Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove, Ul. Mijata Tomića bb, najkasnije do 18.10. 2017.god.

Po proteku roka iz članka 2 i 3 ove Odluke, kao i prikupljenih primjedba, mišljenja i prijedloga, provest će se rasprava po istim, dana 20.10.2017.god. u 12,00 sati, u zgradi Općine u Tomislavgradu, Ul. Mijata Tomića bb.

U prilogu se nalazi Odluka i grafički prikaz.

>>> Odluka o provođenju javne rasprave

>>> Programska osnova Buško jezero

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija