Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije obavještava javnost Hercegbosanske županije da će Federalno ministarstvo zdravstva organizirati javnu raspravu o tekstu Nacrta zakona o kontroli i ograničenoj uporabi duhana, duhanskih proizvoda i ostalih proizvoda za pušenje za područje Hercegbosanske županije, dana 4.listopada  2017. godine, u zgradi Vlade Hercegbosanske županije u Livnu– velika sala u vremenu od 14 do 16 sati.

Pozivamo sve zainteresirane subjekte, fizičke i pravne osobe, da nazoče javnoj raspravi i daju svoje sugestije, primjedbe, prijedloge na spomenuti tekst nacrta zakona.

Svoje sugestije, primjedbe i prijedloge na navedeni Nacrt zakona, svi zainteresirani mogu dostaviti Federalnom ministarstvu zdravstva kroz popunjen Obrazac za konzultacije s javnošću, a koji se može preuzeti OVDJE Sugestije, primjedbe i prijedlozi mogu se dostavljati u pismenoj formi, i to putem pošte na adresu: Titova broj 9, Sarajevo, 71000, ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tekst Nacrta zakona o kontroli i ograničenoj uporabi duhana, duhanskih proizvoda i ostalih proizvoda za pušenje može se preuzeti na stranici Federalnog ministarstva zdravstva http://www.fmoh.gov.ba/index.php/zakoni-i-strategije/zakoni-u-proceduri

Priopćeno je iz Vlade HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok