Danas je u zgradi Vlade Hercegbosanske županije u Livnu Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije upriličilo potpisivanje ugovora s ekološkim udrugama s područja Hercegbosanske županije koje su zadovoljile kriterije Javnog poziva za prijavu projekata ekoloških udruga za financiranje iz Proračuna Hercegbosanske županije.

Vlada je na svojoj 11. sjednici, održanoj 26. rujna 2017. godine donijela Odluku o usvajanju Programa raspodjele sredstava iz Proračuna Hercegbosanske županije za sufinanciranje projekata ekoloških udruga za 2017. godinu u ukupnom iznosu od 30.000,00 KM. Na temelju kriterija koji su definirani u Programu utroška sredstava za sufinanciranje projekata ekoloških udruga iz Proračuna Hercegbosanske županije za 2017. godinu s kriterijima raspodjele.

Prema predloženom i usvojenom Programu ukupan iznos od 30.000,00 KM raspodijeljen je na 34 ekološke udruge s područja Hercegbosanske županije, čiji su programi usmjereni na zaštitu i unaprjeđenje okoliša.

U ime Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije nazočnim se obratio ministar, Hikmet Hodžić nakon čega je uslijedilo potpisivanje ugovora s predstavnicima ekoloških udruga.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok