U okviru projekta „Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih osoba kroz proizvodnju povrća u plastenicima „Općine Livno u 2017 godini, Općinski načelnik raspisuje javni poziv za dodjelu plastenika od 100 m2 sa dodatnom opremom, putem sufinanciranja.

Pravo sudjelovanja u Projektu imaju socijalno i materijalno ugrožene osobe i mlade osobe sa područja općine Livno. Nositelj aktivnosti vezanih za realizaciju projekta je Služba za lokalni razvoj i investicije općine Livno.

Obrasci zahtjeva za prijavu mogu se preuzeti u Centru za pružanje usluga građanima općine Livno (šalter sala) ili na web stranici Općine. Obrasce zajedno sa dokumentacijom predati u zatvorenoj kuverti na protokol Općine Livno sa naznakom „Za javni poziv za dodjelu plastenika“, a rok za podnošenje zahtjeva je 15 dana, od dana objavljivanja javnog poziva na web stranici općine Livno www.livno.ba.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi za lokalni razvoj i investicije općine Livno ili na broj telefona 034/206-242 svakim radnim danom od 09:00-15:00 sati. Kontakt osoba: Josip Vidović

Javni poziv ostaje otvoren do 6.11.2017. godine do 16:00 sati.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok