Gimnazija Livno traži pet profesora na određeno vrijeme.

Na temelju članaka 63. st. 1. točka 3. i 101. Zakona o srednjem školstvu („Narodne novine HBŽ“ broj: 12/04.i 12/08.), članka 7. st.(1) Kolektivnog ugovora za djelatnost srednjeg obrazovanja („Narodne novine HBŽ“ broj: 9/17), a uz prethodno pribavljenu suglasnost Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ broj: 06-01-38-1819/17. od 17. listopada 2017. godine i Odluke Školskog odbora o raspisivanju natječaja broj: 436/17 od 20. listopada 2017. godine Školski odbor Gimnazije Livno raspisuje

N A T J E Č A J

za radna mjesta

prof. psihologije, jedan izvršitelj na određeno vrijeme do kraja nastavne 2017./2018. godine, nepuna norma 13 sati (6 sati u Gimnaziji Livno, 5 sati u SŠ „Tin Ujević“ u Glamoču i 2 sata u Srednjoj strukovnoj školi u Livnu)
prof. filozofije i sociologije, jedan izvršitelj na određeno vrijeme, do kraja nastavne 2017./2018. godine nepuna norma 17 sati (12 sati u Gimnaziji Livno i  5 sati u  SŠ „Tin Ujević“ u Glamoču)
prof. glazbene umjetnosti, jedan izvršitelj na određeno vrijeme do povratka zaposlenice s porodiljnog dopusta, a najkasnije do kraja nastavne 2017./2018. godine, nepuna norma 14 sati
prof. engleskog jezika, jedan izvršitelj na određeno vrijeme, do kraja nastavne 2017./2018. godine, nepuna norma 9 sati
prof. engleskog jezika, jedan izvršitelj na određeno vrijeme, do povratka zaposlenice s porodiljnog dopusta, a najkasnije do 23. prosinca 2017. godine, puna norma (12 sati u Gimnaziji Livno i 9 sati u Srednjoj ekonomskoj školi u Livnu)

Pored uvjeta određenih člankom 97. st. 3. Zakona o srednjem školstvu, kandidati trebaju ispunjavati i uvjete određene člankom 2. Pravilnika o stručnoj spremi i pedagoško-psihološkom obrazovanju nastavnika i stručnih suradnika u srednjem školstvu („Narodne novine HBŽ “ broj: 01/12 i 01/14).

Kandidati trebaju priložiti sljedeću dokumentaciju:

prijavu na natječaj
kraći životopis ( uz  kontakt broj i adresu )
dokaz o stručnoj spremi (original ili ovjeren preslik diplome)
uvjerenje o položenom stručnom ispitu (original ili ovjeren preslik)
izvod iz matične knjige rođenih
uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 3 mjeseca)
uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od 3 mjeseca)
uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak (ne starije od 3 mjeseca)
potvrdu/uvjerenje o radnom iskustvu u obrazovnim ustanovama
potvrdu o vremenu provedenom  na Zavoda za upošljavanje za neuposlene osobe

Natječaj je objavljen na Radio Livnu, mrežnoj stranici Gimnazije Livno, portalima Relax Livno i Livno online i na oglasnoj ploči Škole. Natječaj je otvoren do 31. listopada 2017. godine.

Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Kandidati koji zadovoljavaju uvjete natječaja bit će pozvani na intervju. Povjerenstvo za intervju će kvalitativno procijeniti svakog pojedinog kandidata i sukladno Zakonu donijeti odluku o izboru najboljeg kandidata za traženo radno mjesto.
Kandidat koji ne pristupi intervjuu gubi pravo daljnjeg sudjelovanja u natječajnom postupku.

O terminima održavanja intervjua kandidati će biti naknadno informirani na kontakt telefon koji navedu u životopisu.

Prijave slati  isključivo preporučeno poštom na adresu: Gimnazija Livno, Kraljice Katarine 16, 80101 Livno  s naznakom „ Prijava na natječaj – ne otvarati “.

Priopćeno je iz Gimnazije Livno.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com

Najnovije županija