Vlada Hercegbosanske županije obavještava zainteresirane da je Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta raspisalo Javni natječaj za odabir korisnika kreditnih sredstava po programu „Kreditni poticaj razvoja poduzetništva i obrta“.

Predmet Javnog natječaja je prikupljanje prijava za odabir korisnika kreditnih sredstava u 2017. godini.

Korisnici kreditnih sredstava su subjekti malog gospodarstva definirani po Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva Federacije BiH („Službene novine Federacije BiH“ br. 19/06 i 25/09) i Zakonu o obrtu i srodnim djelatnostima („Službene novine Federacije BiH“ br. 35/09 i 42/11) čije je sjedište na području Federacije BiH, nalaze se u većinskom vlasništvu državljana BiH te imaju najmanje dva (2) uposlena na neodređeno vrijeme.

Prijave se dostavljaju do 15. studenog 2017. godine (srijeda), odnosno prihvaćaju se prijave koje imaju poštanski žig najkasnije s navedenim datumom.

Sve potrebne informacije vezane za navedeni Javni natječaj možete pogledati i preuzeti na službenim stranicama Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta  http://www.fmrpo.gov.ba/2573/

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok