Otvaranje moderno uređenog restorana Renome u Tomislavgradu izazvalo je sinoć veliko zanimanje zaljubljenika u vrhunske delicije i besprijekorno uređen interijer.

Među 600 okupljenih uzvanika našli su se i brojni gospodarstvenici i osobe iz javnog života, a svi su uživali u gastro poslasticama šefa kuhinje, poznatog francuskog kuhara Stephana Macchia.

Obišao sam mnogo restorana i sa sigurnošću mogu reći da je Renome mjesto koji može stati uz bok svjetskim restoranima. Ponosan sam na tim koji je u Tomislavgradu otvorio restoran ovakvog tipa i ozbiljno se prihvatio posla - rekao je Macchi.

Ovaj vrhunski svjetski kuhar smatra kako će Renome postati nezaobilazno gastro mjesto na području cijele regije.

Nudimo dobro poznate namirnice, ali pripremljene na nama svojstven način, pun iznenađanja. Važno je istaknuti da su svi sastojci prirodni, bez aditiva i bojila te da sve pripremamo sami. Nudimo pizze, tjestenine, lasagne, ribu, meso te domaće specijalitete ispod peke. Proizvodimo i vlastite slastice i sladoled - naveo je poznati šef , Stephan Macchi.

Osim vrhunskim specijalitetima na jelovniku, Renome se može pohvaliti i interijerom koji je spoj modernog i vintage stila, a koji potpisuje tvrtka Intergradnja iz Tomislavgrada.

Osim daška svjetske gastronomije i uređenja interijera, vlasnici se mogu pohvaliti još jednom hvalevrijednom činjenicom.

U restoranu Renome zaposlili smo 24 ljudi i to je činjenica na koju smo jako ponosni - poručuju vlasnici.

Nakon obilaska novog restorana te uživanja u najfinijim specijalitetima, možemo zaključiti da će tomislavgradski Renome postati simbol novog gastro pokreta bosankohercegovačke scene.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok