Obzirom da sjednice OV nisu javne jedino nam preostaje na ovaj način obavijestiti livanjsku javnost o prijedlozima za plan rada OV Livno u 2018 godini.

O  uvrštenim točkama u plan za 2018 godinu ćemo Vas naknadno izvijestiti.

Donošenje odluke organiziranju zajedničke sjednice OV Tomislavgrad i OV Livno, za pokretanje inicijative o povećanju naknade za Buško blato na iznos od 10 miliona KM

Donošenje odluke o uređenju platoa na Goričkom groblju i uređenju dvije prilazne staze kroz Goričko groblje.

Donošenje odluke o uređenju puta do osnovne škole u selu Golinjevo, u dužini od 50 metara do Osnovne škole u selu Golinjevo.

Donošenje odluke o uređenju korita bujičnog potoka Brina, čišćenju raslinja i stabala do mosta na Goričkoj ulici, a prema samostanu Gorica i prema muzeju Gorica.

Donošenje odluke o uređenju i sanaciji gradske česme na Trgu Domovinskog rata i obnovi stare česme kod zgrade stare općine.

Donošenje odluke o asfaltiranju ulice Blajburških žrtava u toku 2017. godine od  zaobilaznice (Brina) do mosta u Gornjem Žabljaku.

Donošenje odluke o proširenju i uređenju Žabljačke ulice, od mosta u Gornjem Žabljaku do vrela u naselju Žabljak (Salapići).

Donošenje odluke o izradi projektne dokumentacije za zaštitu starog mosta na Dumanu i  obveznom godišnjem održavanju okoliša na prostoru oko Starog mosta i izvorišta rijeke Bistrice.

Donošenje odluke, da se poljoprivrednoj udruzi „Stolisnik“ uz minimalnu naknadu od 1.00 KM dodijeli parcela u jednoj od poduzetničkih zona za izgradnju hladnjače.

Donošenje odluke o smanjenju naknade za korištenje gradskog građevinskog zemljišta u općini Livno za 50%.

Donošenje odluke o smanjenju cijena komunalnih usluga u visini 50%, a koje se odnose na dio računa za smeće i komunalni otpad i to za sljedeće skupine korisnika komunalnih usluga: za umirovljenike s najnižim mirovinama, korisnike socijalnih naknada, samohrane roditelje te nezaposlene branitelje.

Donošenje odluke o izradi projekta za izradu privremenog reciklažnog platoa u sklopu deponije smeća u Tablama.

Priopćeno je iz GO Demokratske fronte Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok