Općina Kupres, Udruge domovinskog rata Kupres, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata HR HB pozivaju Vas na 23. Obljetnicu oslobođenja Kupresa i Dana Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata HR – HB koja će biti održana u petak 3.studenog 2017.godine u 11.00 sati Svetom Misom zadušnicom u crkvi Svete Obitelji Kupres.

Nakon Svete mise  u 12.15. sati biti će uprličeno polaganje vijenaca na spomen oblježju poginulim pripadnicima specijalne policije MUP-a HR – HB Dražanu Lončaru i Ivanu Miličeviću, a zatim u 12.30 sati polaganje vijenaca na spomen obilježju poginulim pripadnicima specijalne policije MUP-a HR HB Ivi Bubnjiću i Bošku Livančiću.

U 13:15 sati u velikoj dvorani Hrvatskoga doma Kupres biti će organizirana Svečana akademija povodom dana oslobođenja Kupresa.

Braniteljsko druženja s kupreškim pukom biti će upriličeno na Platou ispred Hrvatskog doma, a u 18:00 sati planiran je nastavak druženja s članovima Udruge specijalne policija u caffe baru Oscar ( centar Kupresa ), priopćeno je iz Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata HR – HB.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok