U Tomislavgradu je jučer svečano puštena u rad  automatska autopraonica vlasništvo Stridon grupe u koju je uloženo oko 300 000 eura (600 000 KM).

Autopraonicu je razanjem vrpce otvorio načelnik tomislavgradske općine Ivan Vukadin kojem je pripala čast da prvi opere svoj automobil dok je blagoslov nad ovim hvala vrijednim projektom i nad svim nazočnima učinio fra Gabrijel Mioč.

Svečanom puštanju u rad automatske autopraonice nazočili su predstavnici federalne , županijske i općinske razine vlasti te gospodarstvenici sa područja Tomislavgrada i regije.

Nova  autopraonica čini dio Stridon grupe , stacionirana je na tomislavgradskoj zaobilaznici ,posjeduje nove  programe pranja te cijeli niz dodatnih strojeva za njegu i pranje vozila, pranje mikroprahom s toplom vodom, te pranje voskom.

Osim spomenutog , opremljena je i pratećim strojevima poput usisavanje, pranje autotepiha, doziranje mirisa u automobilu, kemijsko čišćenje sjedala, te strojem za mazanje guma.

Iz Uprave ove tvrtke su naglasili da su sva radna mjesta natkrivena, što omogućuje pranje pod svim vremenskim uvjetima.

„Ovo je jedan u nizu projekata Stridon grupe u općini Tomislavgrad , do kraja godine najavljujem otvaranje HORECa shopa sve za ugostiteljstvo i supermarket na istoj lokaciji a na proljeće iduće godine počinjemo sa izgradnjom Sirane po EU standardima u Šujici“, kazao je predsjednik Uprave Stridon grupe Jure Krstanović dodavši da je u ovaj projekt uloženo oko 300 tisuća eura.

Za sve posjetitelje , nakon otvaranja priređeno je druženje uz okrijepu dok je autopraonica data na raspolganje za besplatno pranje.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok