Na 26, sjednici OO HDZ  BiH Livno održanoj 13. studenog 2017. god s početkom u 16:00 sati raspravljalo se između ostalog o aktualnim političkim prilikama i nezabilježenim do sad intenzitetom političke diskreditacije i medijskog progona predsjednika OO HDZ BiH Livno Darinka Mihaljevića i članova njegove obitelji.

Široj javnosti je nepoznato  da je nedavno  na najgnusniji način oskrnavljena obiteljska grobnica njegovih roditelja. Svjedoci smo da i dalje ne prestaje ova započeta kampanja i medijski linč.

Stoga u svrhu  zaštite i sigurnosti kako sebe tako i svoje obitelji Darinko Mihaljević je ponudio mandat predsjednika OO HDZ BiH Livno, kao i  sve dužnosti koje obnaša u ime HDZ BiH na raspolaganje.

Nakon rasprave, OO HDZ BiH Livno je uvažio stajališta gospodina Darinka Mihaljevića te ga na njegov zahtjev razriješio dužnosti predsjednika OO HDZ BiH Livno, a dao potporu da Darinko Mihaljević i dalje obnaša dužnost ministra u Vladi Hercegbosanske županije  u ime OO HDZ BiH Livno. 

Općinska organizacija  HDZ BiH Livno  najoštrije osuđuje i odbacuje orkestrirane, neutemeljene, tendenciozne napade i podmetanja istaknutim članovima stranke od strane onih koji svoju političku kreaciju svode na najgnusniji način blaćenja kako pojedinaca tako i članova njihovih obitelji zbog nedostatka vlastitih ideja i programa.

Priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok