Srednje škole Hercegbosanske županije u organizaciji vijeća učenika su jučer, 17.11, obilježili Dan srednjoškolaca u spomen na poginule praške srednjoškolce i studente.

Kao što je već najavljeno, u većini škola županije školski sati su bili skraćeni po 15 minuta. Učenici su u školu na ovaj dan došli u majicama ili košuljama simbolične bijele boje kako bi predstavili nevinost i važnost žrtve poginulih. U Livnu i Tomislavgradu organizirano je zajedničko okupljanje srednjih škola poslije nastave, dok su u ostalim općinama županije srednjoškolci obilježili ovaj dan u krugu svoje škole. Što se tiče zabavnog sadržaja, Srednja škola Kupres je organizirala turnir košarke i odbojke. Ovim povodom učenici se zahvaljuju svim osobama koji su svojim doprinosom pomogli da se i u Hercegbosanskoj županiji ovaj dan provede dostojno i svečano.

''Drago mi je što smo i ove godine uspješno obilježili Međunarodni dan srednjoškolaca i što su se i u mom gradu okupili mnogobrojni učenici iz obje srednje škole koje su zajedničkim snagama učinili ovaj dan još ljepšim. Vjerujem da ćemo i dalje nastaviti s dobrom praksom.'' – zaključio je PR Mreže koji je ovaj dan proveo sa svojim kolegama u Tomislavgradu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok