Foto: Tomislavcity

Preksinoć je u hladnome Tomislavgradu održana topla i ugodna književna večer.

Naime, u prostorijama Kulturno - informativnoga centra u Tomislavgradu, uz brojnu publiku i pitku pisanu riječ okupili su se priznati književnici, članovi Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne: Ivan Sivrić, Mijo Tokić, Radica Leko, Stanislav Bašić, Ružica Hrnjkaš, Grgo Mikulić, fra Ćiro Lovrić i Ivan Baković. Piše Tomislavcity.

Oni su čitajući svoju poeziju razgalili srca dobro raspoložene publike kojoj su obećali da će ovo druženje učiniti tradicionalnim.

Gospođa Radica Leko neka je od svojih djela poklonila publici dok je u ime Društva hrvatskih književnika Herceg - Bosne njihov predsjednik Ivan Sivrić knjige poklonio Gradskoj knjižnici.

Ovomu dodajmo da je ravnateljica Kulturno-informativnoga centra Danijela Papić u sklopu "Mjeseca hrvatske knjige" večeras svečano dodijelila priznanje "naj-čitatelju" Gradske knjižnice u Tomislavgradu profesorici Snježani Redžepagić.

- Ne samo da je profesorica Snježana "naj-čitateljica" s najvećim brojem pročitanih knjiga u protekloj godini, nego su i mladi članovi naše knjižnice najviše preporuka za dobru knjigu dobili upravo od nje - istaknuto je u obrazloženju priznanja.

Ovo ugodno druženje svojim izvedbama na glasoviru uveličali su učenici Osnovne glazbene škole Tomislavgrad.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok