Dana 23. studenoga 2017. godine u 14:00 sati u uredu glavnog tužitelja Kantonalnog tužiteljstva Kantona 10, održan je sastanak na temu Primjena Zakona o oduzimanju nezakonito stečene imovine kaznenim djelom u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Sastanku su bilu prisutni: Vaso Marinković, glavni tužitelj Kantonalnog tužiteljstva Kantona 10 Livno, Nedim Begić, predsjednik Kantonalnog suda u Livnu, Niko Cvitanović, predsjednik Općinskog suda u Livnu, Husein Bukvić, načelnik Sektora kriminalističke policije uprave u Livnu, Valentina Baković, zamjenica zapovjednika Odjeljenja sudske policije sudova u Kantonu 10 Livno, Nerma Bavčić, načelnica Službe za preuzimanje i upravljanje oduzetom imovinom Federalne agencije za upravljanje oduzetom imovinom i Ivan Korać iz Federalne agencije za upravljanje oduzetom imovinom.

Na sastanku se razgovaralo o primjeni Zakona o oduzimanju nezakonito stečene imovine kaznenim djelom u Federaciji Bosne i Hercegovine i o Postupku oduzimanja imovinske koristi pribavljene kaznenim djelom, te su prezentirani primjeri iz sudske prakse, te je zaključeno da će se nastaviti svaki vid suradnje po putanju primjene ovog Zakona.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija