Demokratska obiteljska stranka (DOS) poziva premijera Vlade HBŽ-a Branka Ivkovića da se on i njegova Vlada prihvate onog što najbolje znaju, a to je spajanje praznika i izležavanje na leđima osamdeset tisuća žitelji ove Županije.

Na 13. sjednici Vlade HBŽ-a premijer Ivković je istaknuo kako je plan za 2014. godinu ublažavanje recesije i što skoriji gospodarski oporavak ove Županije. Kako se radi o izbornoj godini, (Vladi istječe mandat za par mjeseci) ta je izjava samo još jedan šamar u lice stanovnicima Hercegbosanske županije, ili bolje rečeno onima koji se još nalaze u njoj.

Ako bi ova Vlada stvarno nešto uspjela po pitanju gospodarskog oporavka to bi bilo čudo slično čudesima u Grimovim bajkama, jer upravo ovi ljudi na vlasti su oni koji su sustavno uništavali HBŽ skoro 20 godina na svim poljima, a sad je žele spasiti preko noći.

Sama najava proračuna od 75 milijuna KM je dokaz da je županijska vlast izgubila svaku vezu s realnosti i da se cijela trenutna politika svodi na predizborni publicitet. Ovome narodu je dosta laži i bajki koje su mu vlasti servirale. Stoga, pozivamo aktualnu Vladu, ako su već nečasno radili da se bar spremaju na častan odlazak i da narod poštede daljnjih smicalica.

Priopćeno je iz DOS-a.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok