Predsjednik Skupštine Hercegbosanske županije (HBŽ) Stipo Pelivan jučer je za srijedu, 30. travnja, u 11 sati zakazao održavanje 25. sjednice u Tomislavgradu, za Fenu su potvrdili iz ove županijske institucije.

Za sjednicu je među točkama dnevnog reda predložen Nacrt Proračuna Hercegbosanske županije za 2014. godinu kao i Nacrt Zakona o izvršenju Proračuna Hercegbosanske županije za 2014. godinu.

Također će se na klupama zastupnika naći Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ustrojstvu i djelokrugu županijske uprave te Nacrt Zakona o prostornom uređenju Hercegbosanske županije.

Zastupnici će isto tako raspravljati o Izvješću o izvršenju Financijskog plana Županijskog zavoda za upošljavanje za 2013.godinu i Financijskom planu Županijskog zavoda za upošljavanje za 2014. godinu a u planu je i Izvješće o izvršenju Proračuna Hercegbosanske županije za razdoblje siječanj-lipanj 2013. godine.

Prije zastupničkih pitanja kao zadnje točke dnevnog reda najavljena je Odluka o izmjeni Odluke o prijenosu prava i obveza te Informacija i Zaključak o izmjenama i dopunama Zakona o unutarnjim poslovima FBiH.

Fena

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok