Zaljubljenici u zimu staru su godinu većinom dočekali uz glazbu, kamin i tradicionalnu kuhinju, a oni najmlađi, vrijeme su provodili na snijegu.

Kako doznaje Pogled.ba, ovih dana, apartmane Kraljevac i Kuprešku kuću, od otvaranja sezone, posjetilo je oko 800 ljudi, a broj svakim danom sve više raste.

Naime, zimska odredišta, svojim se posjetiteljima trude pružiti što bolji ugođaj, tako da većinom uz cijenu spavanja, koja se kreće od 120 KM po noćenju, pa nadalje, uključeno bude što više sadržaja.

„Apartmani su puni do sredine siječnja, no telefoni ne prestaju zvoniti svakodnevno. Vjerujemo kako ćemo ostvariti naše ciljeve, i naše trenutne goste, pretvoriti u zadovoljne korisnike koji će svoje praznike provoditi upravo kod nas“- kazali su za Pogled.ba iz apartmana Kraljevac.

No, na snježne padaline ipak se ne može utjecati, pa tako Snow park, koji se već dugo najavljiva nije u potpunosti u funkciji.

„Klizalište je postavljeno, sada je na vremenu da odradi svoje. Nadamo se da će sve biti gotovo do kraja tjedna, tako da vjerujemo kako ćemo ispuniti očekivanja svih posjetitelja koji će doći“- kazali su.

Kao što smo već u uvodu napisali, najveći dio gostiju stigao je iz Dalmacije.

„Nije nam daleko što se tiče vožnje, djeca vole snijeg, a i mi se uspijemo odmoriti ovo malo slobodnih dana što dobijemo na poslu. Lijepo nam je, pokušat ćemo doći barem još jedan vikend“- kazuje Petar V. iz Splita.

„Ja sam se dobro obukao i mogu skakati u snijegu. Seka i ja smo napravili snjegovića i spuštali smo se cijelo jutro na tubama i sanjkama. Mama i tata kažu da će nas opet dovesti“- riječi su mališana kojem se teško mogao skinuti osmijeh s lica.

Zimski praznici idelani su za djecu, jer će tako više vremena provoditi na svježem zraku. No, iz Zdravstva su ipak uputili apel roditeljima, da djeca ipak ne ostaju predugo na hladnom zraku, prigodna odjeća je nužna, ali i upravljanje sanjkama i skijama, kako ne bi došlo do ozljeda.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok