Uprava za pitanje branitelja Hercegbosanske županije poziva predstavnike braniteljskih zadruga i sve branitelje na Okrugli stol koji će se održati  u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru u petak 12.siječnja 2018.godines početkom u 12 sati.

Okrugli stol se  organizira u okviru završetka četverogodišnjeg programa Vlade Hercegovačko neretvanske županije  o potpori razvoju braniteljskom zadrugarstvu.

Cilj potpore je pored psihosocijalnog osnaživanja , radno angažiranje što šireg kruga branitelja , a samim time smanjenje pritiska na socijalne i druge ustanove.

Predavači spomenutog okruglog stola su izaslanik ministra hrvatskih branitelja RH Zvonko Beljo , predstavnik Podravke d.d RH Zdravko Dimač  , predstavnik Podravke za BiH Slobodan Božić, direktor Službe nabave u sektoru poljoprivrede Podravke d.d. RH Zlatko Đelekovčan i  voditelji općih poslova u Sektoru poljoprivrede Podravke d.d. RH Nikolina Jelović.

Svi zainteresirani  za odlazak na okrugli stol mogu se javiti u Upravu za pitanje branitelja HBŽ na broj 034 354 013 do 11.siječnja do 15 sati.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok