Valamar Riviera je vodeća turistička kompanija koja u svojih 30 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta duž jadranske obale – u Istri, na otocima Krku i Rabu te u Dubrovniku, može smjestiti oko 56.000 gostiju dnevno što čini oko 12 posto ukupnog kategoriziranog smještaja u Hrvatskoj. Vizija Valamara je biti lider u odmorišnom turizmu i partner turističkim destinacijama u kreiranju autentičnih doživljaja.

Strategija kompanije počiva na načelu da su ulaganja u podizanje kvalitete smještaja, razvoj talenata, inovativne usluge i razvoj destinacije glavni pokretač rasta i razvoja.

Valamar Riviera veliki je investitor u turizam s više od 4 milijarde kuna ulaganja u razvoj i podizanje kvalitete portfelja turističke imovine u proteklom razdoblju. Znanje, profesionalnost i vrijedan rad naših 6.500 zaposlenika temelj su izvrsnosti usluge, održivosti i rasta poslovanja.

Radna mjesta:

KUHAR (M/Ž) – više izvršitelja (Poreč, Rabac, Dubrovnik, otoci Krk i Rab)

POMOĆNI KUHAR (M/Ž) - više izvršitelja (Poreč, Rabac, Dubrovnik, otoci Krk i Rab)

SOBARICA (M/Ž) – više izvršitelja (Poreč, Rabac, Dubrovnik, otoci Krk i Rab)

SPREMAČICA (M/Ž) – više izvršitelja (Poreč, Rabac, Dubrovnik, otoci Krk i Rab)

POMOĆNI KONOBAR (M/Ž) - više izvršitelja (Poreč, Rabac, Dubrovnik, otoci Krk i Rab)

Uvjeti zaposlenja :

zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme s probnim radom u trajanju od jednog mjeseca
smještaj i topli obroci na teret poslodavca
rad u dinamičnom i poticajnom okruženju
edukacije i specijalistička obuka iz područja posluživanja
poticanje izvrsnosti uz 18 programa nagrađivanja
Znatno bolji financijski uvjeti u odnosu na prosjek turističkog sektora u Republici Hrvatskoj (niti jedan zaposlenik ne zarađuje manje od 4.000 kn / 1.050 KM neto na mjesečnom nivou)!

Svi zainteresirani se mogu javiti u prostorije Zavoda za upošljavanje, Ispostava Livno , 15.02.2018. godine u 10:00 , gdje će se održati individualni razgovori sa kandidatima.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok