Kako Livno Online doznaje nastava u HB županiji odgođena je do daljnjega.

Na preporuku općinskih službi i Uprave za civilnu zaštitu HB županije nastava se odgađa do daljnjega.

U ranim popodnevnim satima danas je došlo do pogoršanja vremenskih uvjeta u Hercegbosanskoj županiji. Snijeg neprestance pada, a prema informacijama iz mjerodavnih službi očekivati je jači vjetar i još veće probleme na putevima u županiji. Iz Uprave civilne zaštite Hercegbosanske županije upozoravaju da je počeo puhati i jak jugozapadni vjetar, pa je očekivati veće nanose na putevima i niže temperature.

Iz Uprave civilne zaštite Hercegbosanske županije uputili su preporuku da se nastava odgodi do daljnjega u svim osnovnim i srednjim školama. Ta preporuka je usvojena uz konzultacije s načelnicima općina Hercegbosanske županije, Vladom Hercegbosanske županije, resornim ministarstvom i ravnateljima škola. To znači da se nastava odgađa do daljnjega.

Na zajedničku odluku o odgađanja nastave do daljnjega u svim osnovnim i srednjim školama na području Hercegbosanske županije maksimalno utječe vođenje brige, u ovom slučaju, o sigurnosti djece i prosvjetnih djelatnika.

O početku nastave učenici i prosvjetni djelatnici u svim osnovnim i srednjim školama u Hercegbosanskoj županiji bit će na vrijeme obavješteni.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok