Centar za građansku suradnju Livno, u okviru regionalnog WeBER projekta organizira evaluacijski sastanak mjesnih zajednica i NVO na temu:

“Građani za odgovornu lokalnu upravu - praćenje rada općinske uprave“ koji će se održati u Livnu, u utorak 29.05.2018. godine s početkom u 11:00 sati u sali za sastanke hotela „Park“. 

Cilj sastanka je potaknuti bolju suradnju nevladinih organizacija, uspostaviti sistem bolje  vidljivosti, a time i dostupnosti programa i aktivnosti kako za građane, tako i za organizacije civilnog društva radi razmjene iskustva i umrežavanja istih na županijskom/kantonalnom nivou. Također, tema sastanka će biti i praćenje rada općinskih uprava od strane organizacija civilnog društva, tj. na koji način i koliko sudjeluju u procesu donošenja odluka i preporuka, te će biti predstavljeni rezultati istraživanja i monitoring  rada općinskih vijeća i uprava provedenih od Centra za građansku suradnju Livno. Sudionici sastanka su predstavnici mjesnih zajednica i  udruga iz četiri općine, kao i mediji. 

Pozivamo sve zainteresirane građane, članove/ice postojećih udruženja i medije da sudjeluju na sastanku.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok