Gradsko izborno povjerenstvo Grada Livna obavještava sve birače s područja grada Livna da  do 9. srpnja 2018. godine mogu izvršiti uvid u Izvadak iz privremenog biračkog popisa za područje grada Livna.

Sukladno planu izlaganjaiIzvatka iz privremenog biračkog popisa, isti je javno izložen u Centru za birački popis ( šalter sala u zgradi Grada Livna). Uvid u podatke iz privremenog biračkog popisa može se izvršiti i na internet stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH - www.izbori.ba. 

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Livna na ovaj način osigurava svim zainteresiranim osobama pristup, odnosno uvid u izvadak, kako bi mogli provjeriti podatke u izvatku, te izvršiti njihovu ispravku kod nadležnog tijela. 

Birači koji imaju status raseljenih osoba, najkasnije do 24. srpnja 2018.g. mogu izvršiti promjenu biračke opcije podnošenjem zahtjeva Centru za birački popis Grada Livna. 

Birači koji uoče nepravilnosti, odnosno pogrešne podatke u izvatku, mogu tražiti njihovu ispravku ako se radi o ispravci osobnih podataka.  Zahtjev za ispravku  podataka podnosi se tijelu nadležnom za vođenje podataka čija se ispravka traži.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok