U organizaciji Udruge mladih „Sofija“, 27. i 28. srpnja 2018. održat će se rock festival „Busija“ na istoimenom izletištu u Glamoču.

Uz besplatan ulaz i kampiranje, posjetiteljima se nudi uživanje u prirodi izletišta Busija u blizini grada, kao i jezeru koje se nalazi u neposrednoj blizini samog izletišta.

Osim uživanja u netaknutoj prirodi grada Glamoča, u večernjim satima zagarantirana je dobra zabava za koju će se pobrinuti angažirani bendovi iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine:

27.7.  4 Hombres (Livno)

         Taxi band (Zenica)

         WITCH 1 ( Beograd)

28.7.  Not Jane ( Široki Brijeg)

         La Grange tribute to ZZ Top ( Široki Brijeg)

         Kein Engel- Rammstein Tribute Band ( Bjelovar)

Osim zabavnog, ovaj festival je i humanitarnog karaktera što doprinosi vaznosti samog događaja. Važnost ovog događaja za promoviranje grada Glamoča, njegovih prirodnih ljepota, HBŽ te značaj unošenja zabavnog sadržaja u pomalo zaboravljen grad, očituje se i kroz veliki broj sponzorstva za festival, kako firmi tako i pojedinaca iz cijele HBŽ.

U nadi da će ovaj događaj postati tradicija, organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da s pozitivnom energijom posjete festival i sudjeluju u dvodnevnoj zabavi, a za sve daljne informacije, fotografije izletišta, ideje, sponzorstva i novosti posjete facebook stranicu: Rock fest „Busija“ Glamoč.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok