Gradonačelnik Livna Luka Čelan u Sarajevu je potpisao ugovor o sufinanciranju radova za Projekt energetske učinkovitosti s ministrom Federalnog ministarstva prostornog uređenja Josipom Martićem.

Riječ je o projektu postavljanja fasade na zgradu Osnovne škole Fra Lovro Karaula. Iznos sredstava koji je odobren Gradu Livnu za tu namjenu je 50.000,00 konvertibilnih maraka. 

„Preostali dio potrebnih sredstava za postavljanje fasade na školi Fra Lovro Karaula osigurat će Grad Livno. Ovakav način suradnje s višim razinama vlasti je od velike koristi lokalnim zajednicama. U spomenutoj školi pri kraju su radovi na sanaciji sanitarnih čvorova nakon čega ćemo započeti i s radovima na postavljanju fasade“, kazao je gradonačelnik Čelan.

Ugovor o sufinanciranju radova za projekt Utopljavanja Osnovne škole Fra Lovro Karaula potpisan je sukladno Odluci Vlade Federacije Bosne i Hercegovine o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava „Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za projekt utopljavanja zgrada radi uštede energije“.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok