Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije, danas je donijelo Rješenje o prestanku važenja Rješenja o zabrani lova divljači Lovačkoj udruzi “Cincar” iz Livna u lovištu ”Kamešnica – Krug planina”.

Dana 4. listopada 2018. godine Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije je Rješenjem odredilo zabranu lova Lovačkoj udruzi “Cincar” iz Livna u lovištu ”Kamešnica – Krug planina” iz razloga prestanka komunikacije, negativnog inspekcijskog nalaza, te nepoštivanja odredaba Ugovora o zakupu lovišta od strane navedene Udruge.

Održavanjem izvanredne sjednice skupštine LU ”Cincar” Livno, dana 24. listopada 2018. godine na kojoj je sukladno Statutu i Pravilniku o radu skupštine izbrano novo rukovodstvo Udruge, te održanog sastanka svih sekcija LU Cincar sa Ministarstvom na kojem je postignut kvalitetan dogovor o samom radu udruge u prvom redu da će se poštivati odredbe Ugovora o zakupu lovišta na obostrano zadovoljstvo stvoreni su preduvjeti da Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije donese Rješenje o prestanku zabrane lova Lovačkoj udruzi “Cincar” iz Livna u lovištu ”Kamešnica – Krug planina”.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok