Povodom obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, u Livnu su danas položeni vijenci i upaljene svijeće podno Spomenika poginulima za slobodu hrvatskog naroda i na Spomen obilježju poginulim i umrlim pripadnicima MUP-a Hercegbosanske županije sv. Mihovila, zaštitnika policije ispred zgrade MUP-a u Livnu.

Prisjećanjem na njihovu žrtvu za slobodu hrvatskog naroda svoju počast iskazali su predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Jozić, ministar MUP-a, Darinko Mihaljević, ministar financija, Stipan Šarac, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Ivica Brešić, ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa, Petar Galić, uz nazočnost gradonačelnika grada Livna Luke Čelana, te predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata HBŽ kao i predstavnici Oružanih snaga BiH i policije.

Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća, u Kapelici vojarne „Ante Bruno Bušić“ kod Livna služena je sveta misa zadušnica za sve  poginule, umrle i nestale branitelje Hrvatskog vijeća obrane (HVO) i policije.

Priopćeno je iz Vlade HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok