Danas, 1. studenog, na blagdan Svih svetih OO HDZ BiH Livno odao je počast svim poginulim hrvatskim braniteljima i umrlim članovima stranke.

Vijence i svijeće su položili članovi OO HDZ BiH Livno na čelu s predsjednikom Stipom Pelivanom ispred Spomenika poginulim braniteljima za slobodu hrvatskog naroda u gradskom parku u Livnu.

Predsjednik OO HDZ BiH Livno Stipo Pelivan u svome obraćanju je istaknuo kako je ovo dan kada se prisjećamo svih poginulih branitelja i umrlih članova stranke te istaknuo da njihova žrtva nije bila uzaludna, te da nam treba poslužiti kao motivacija za hrabro nošenje sa izazovima koje nosi budućnost. Njihov doprinos je nemjerljiv i ne treba ih prepustiti zaboravu, nego prisjetiti se, nakloniti i iskazati počast.

Uz predsjednika i članove OO HDZ BiH Livno odavanju počasti su prisustvovali Ivan Jozić predsjednik Vlade HBŽ, Darinko Mihaljević ministar u Vladi HBŽ, gradonačelnik Grada Livna Luka Čelan, vijećnici Gradskog vijeća, zastupnici u Skupštini HBŽ, predstavnici Kluba utemeljitelja, Mladeži, Zajednice žena, članovi i simpatizeri stranke.

Priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok