Mladež HDZ 1990 danas je u hotelu „Dinara“ u sklopu političke akademije održala seminar na temu „Izazovi govorništva za mlade“, na kojoj su sudjelovali članice i članovi koji su kandidati na listama za nadolazeće izbore.

Sudionici su imali priliku upoznati se sa osnovama javnog nastupa kroz održane radionice kao i naučiti kvalitetno pisati priopćenja za javnost. Naglašena je važnost potrebe sudjelovanja mladih u politici i donošenja svježih ideja u redove stranke.

Na seminaru sudjeluje 16 članova mladeži na čelu s Predsjednikom Mladeži Jozom Ćosićem koji je naglasio važnost održavanja ovakvih seminara budući da je ovo izvanredna prilika mladim članovima koji se žele aktivno baviti politikom.

Ćosić je između ostalog istaknuo: „Mladi i obrazovani su najveći potencijal te se upravo u njih treba ulagati ukoliko želimo svjetliju budućnost našem društvu“.

Podsjećamo da je prvi modul Škole govorništva HDZ 1990 održan prije 2 mjeseca u Konjicu pod pokroviteljstvom IRI-a, te da Politička akademija nastavlja dalje s radom u suradnji s fondacijom Konrad Adenauer, a sve u cilju osposobljavanja i podrške mladimn članovima stranke.

Mladež HDZ 1990

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok