Uspješan nastavak zacrtanih ciljeva u predizbornom razdoblju iz 2010. godine, moguć je provedbom mjera utkanih u ovogodišnji Program "Boljitka", za razdoblje 2014.-2018., zaključak je sa preksinoć održane sjednice Županijske organizacije NS Radom za boljitak Hercegbosanske županije.

Sjednica je održana u Drvaru, a na njoj su nazočili dopredsjednik "Boljitka" iz reda hrvatskog i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerko Ivanković Lijanović, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije Ilija Šljivić, te županijski zastupnici i općinski vijećnici te stranke u HBŽ-u.

- Višeetničnost koja je najsnažnija Boljitkova odlika u cijeloj BiH, u oba njena entiteta, također je izražena i u ovom dijelu 'Boljitkove' sve jače i jače organizacije. Upravo to bogatstvo različitosti, krasi i liste kandidata koji na osnovu dosadašnjeg rada i potreba građana, pred birače izlaze s najkonkretnijim i najboljim predizbornim programom od svih političkih konkurenata -  priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću NS Radom za boljitak.

- Veliki poljoprivredni potencijal ovoga kraja i mogućnosti za razvoj svih proizvodnih djelatnosti upravo na području Hercegbosanske županije najsnažniji su argument za opravdanost 'Boljitkove' inicijative za rasterećenje rada u proizvodnom sektoru. Izmjene i dopune Zakona o doprinosima u proizvodnom sektoru, u ovom dijelu BiH zasigurno će ostaviti veliki broj ljudi koji žele napustiti svoju rodnu grudu - dodaje se u priopćenju te stranke iz koje zaključuju "kako je raditi i živjeti od svoga rada, jedna  od osnovnih poruka kojom će se obraćati budući kandidati Narodne stranke Radom za boljitak u Hercegbosanskoj županiji".

Fena

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok