Mladež HDZ-a 1990 jučer je, 25. kolovoza 2014. godine posjetila Općinske organizacije Tomislavgrad, Drvar i Bihać. U posjeti ovim Općinskim organizacijama bili su predsjednik Mladeži HDZ-a 1990, Jozo Ćosić, Glavni tajnik Kristijan Mandić te članovi Predsjedništva Mladeži HDZ-a 1990, Marija Kraljević i Ivan Penić.

Izaslanstvo Mladeži HDZ-a 1990 u posjeti Tomislavgradu naišla je na radnu atmosferu gdje se aktivno sudjeluje u što boljoj pripremi za predstojeće izbore. „U Tomislavgradu vlada radna atmosfera te pripreme za izbore teku u najboljem redu. Mladež je pokazala spremnost i volju za rad i sigurno je kako će OO Tomislavgrad ostvariti dobar izborni rezultat. Pokazali smo da bez obzira na poteškoće idemo hrabro naprijed“, izjavila je povjerenica za OO Tomislavgrad, Marija Kraljević.

Nakon posjete Tomislavgradu, Mladež je nastavila svoj obilazak te je posjetila OO Mladeži Drvar. Ugodno druženje s članovima naše stranke uz kvalitetnu komunikaciju ulijeva nadu kako ćemo i u ovom gradu imati znatnu podršku i kako je se ozbiljno pristupilo kreiranju politike i izborne kampanje.

Zatim, Izaslanstvo Mladeži HDZ-a 1990 je posjetilo Bihać gdje je održana Izborna skupština Općinskog odbora Mladeži HDZ1990 Bihać. Na Izbornoj skupštini sudjelovalo je 30-ak članova naše stranke te je za predsjednika Mladeži HDZ-a OO Bihać izabran Marijan Šantić, za dopredsjednika su izabrani Ivona Hever i Miroslav Jurić, a za tajnika je izabrana Žaklina Baković. Entuzijazam, spremnost i želja za radom u ovom gradu je na jednoj zavidnoj razini. Stranku u ovom gradu čini 80% mladeži, što je jedna velika satisfakcija vodstvu stranke jer su mladi ljudi prepoznali HDZ-a 1990 kao jednu ozbiljnu političku opciju i stranku koja će štititi interese mladih ljudi.

Priopćeno je iz Mladeži HDZ-a 1990.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok