U organizaciji Mladeži HDZ-a 1990 29. kolovoza, sa početkom u 20 h u Gradskoj galeriji u Tomislavgradu, upriličena je humanitarna aukcijska izložba umjetničkih slika i fotografija pod nazivom „Važno je biti čovjek“.

Ljubiteljima umjetničkih djela i fotografija, a prije svega onima koji žele pomoći, ponuđeni su autorski radovi akademskih i amaterskih likovnih umjetnika: Enisa Redžepagića Heka, Ivice Jurčevića, Tomislava Madunića, Hrvoja Zrne, Dragice Pranjić, Silve Dukić, Ante Braovca i Zdravke Mihojević, kao i djela naših duvanjskih zaljubljenika u fotografiju: Matijasa Jurčevića i Davora Đikića. Svi oni ovom su prigodom darovali svoja djela u dobrotvorne svrhe. Predsjednica Općinskog odbora Mladeži HDZ-a 1990, Marija Kraljević, nije skrivala zadovoljstvo zbog uspješne organizacije kao i iznad očekivanog broja posjetitelja ove manifestacije humanitarnog karaktera.

„Moram priznati da je akcija protekla iznad naših očekivanja. Sredstva ćemo donirati, u suradnji s tomislavgradskim, livanjskim i drvarskim Centrom za socijalnu skrb, socijalno ugroženim obiteljima u našoj županiji. Mladež HDZ 1990 Tomislavgrad još je jednom pokazala vrhunsku organizaciju i spremnost na humanost” kazala je Kraljević, naglasivši kako je manifestacija protekla u lijepome ozračju, uz posjetitelje, kako iz Tomislavgrada tako i izdrugih krajeva. Potporu mladima, u hvale vrijednoj akciji, pružili su i dužnosnici HDZ-a 1990. Izaslanstvo HDZ-a 1990, predvođeno glavnim tajnikom Ilijom Cvitanovićem, potpredsjednikom Borom Krištom, zastupnikom u Skupštini Hercegbosanske županije Dragom Stanićem , članovima Predsjedništva HDZ-a 1990 Ljubanom Hercegom, Antom Bilićem, Jozom Ćosićem i Lukom Faletarom, zatim Antom Džajom, Željkom Topalovićem – Berijom kao i mnogim drugim, posjetilo je ovu manifestaciju i dalo svoj doprinos akciji. “Ovo je samo jedan u nizu primjera kako Mladež HDZ-a 1990 ima u sebi ugrađenu socijalnu dimenziju i kako skrbi za one kojima je naša pomoć potrebna“, rekao je glavni tajnik HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović stavljajući akcent na uspješnu organizaciju ovog događaja koji manifestira pozitivno ozračje i radnu atmosferu u općinskoj organizaciji HDZ-a 1990 u Tomislavgradu, koja je već sada napravila iskorak u odnosu na prijašnje vodstvo.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok