Predsjednik HDZ-a HNS-a BiH i kandidat za hrvatskog člana Predsedništva BiH s izaslanstvom boravio je jučer u Bosanskom Grahovu i Drvaru.

Posjeti Bosanskom Grahovu nazočili su i Borjana Krišto, potpredsjednica HDZ BiH i zastupnica u Domu naroda skupštine BiH, Mato Franjičević, član Predsjedništva i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta BiH, Branko Ivković, predsjednik vlade HBŽ-a, i ostali mnogobrojni članovi stranke.

Predsjednik Čović s izaslanstvom posjetio je OO HDZ BiH Bosansko Grahovo gdje se sastao i razgovarao s predsjednikom OO HDZ BiH Bosansko Grahovo, Krešimirom Šarićem i članovima stranke.

Nakon toga, Izaslanstvo HDZ-a i HNS-a BiH predvođeno dr. Čovićem posjetilo je i Udruženje građanki „Grahovo" – Centar za djecu gdje borave školska djeca nižih razreda. Predsjednica Udruge, Danka Zelić upoznala je izaslanstvo HDZ BiH s radom Udruge i uvijetima u kojima rade. Trenutno u „Centru" boravi 33 djece, a „Centar" je otvoren svakim danom od 8 do 17 sati.

Izaslanstvo HDZ BiH posjetilo je poduzeće DP „Brajko" d.o.o. Ovom prilikom predsjednik Čović je razgovarao s vlasnikom o mogućnostima razvoja drvno-prerađivačke industrije i problemima s kojima se ova industrija suočava.

Nakon posjete Bosanskom Grahovu, izaslanstvo HDZ-a i HNS-a BiH uputilo se u Drvar gdje su su posjetili župni ured i crkvu sv. Josipa u Drvaru, a nakon toga razgovarali su s župnikom don Davorom Klečinom.

Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH obišao je i firme „Gradec" d.o.o. i „Marin Commerce" d.o.o. Gospodarstvenici su upoznali dr. Čovića o ekonomskim prilikama u Drvaru uz ugodno druženje i obilazak poduzeća.

Na kraju radne posjete Drvaru, održana je Javna tribina HDZ BiH u prostorijama župnog ureda. Na tribini su se obartili, Slavko Budimir, predsjednik OO HDZ BiH Drvar, Branko Ivković, predsjednik ŽO HDZ BiH HBŽ i nositelj liste za Županijsku skupštinuHBŽ-a i Borjana Krišto, potpredsjednica HDZ BiH i nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamentarne Skupštine BiH.

U svom govoru predsjednik Čović je poručio „Stožerna snaga hrvata je HDZ BiH i skupa s partnerima iz Hrvatskog narodnog sabora BiH dobit ćemo preko 70% glasova na predstojećim izborimaTrebamo biti snaga koja će se držati skupa. Nemojmo se djeliti na stranke i strančice, nego dajte glas HNS-u BiH kako bi poslali jasnu poruku o polažaju hrvata u BiH. Na izbore svi trebamo izaći, kako bi pokazali zajedništvo i kako bi se iskazala volja hrvatskog naroda."

HDZ BiH/Sponzorirani članak

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok