Ovim  putem želimo obavijestiti roditelje OŠ „Ivan Goran Kovačić“Livno o postignućima rada Vijeća roditelja u prošloj školskoj godini, a koja će se primijeniti i na tekuću.

  • Ove školske godine (2014./2015.) nastavit će se pomoć asistenata u nastavi za djecu s posebnim potrebama kojima se u Rješenju komisije za kategorizaciju isti traže.
  • Pri odobravanju odnosno odabiru udžbenika preporuka je da se koriste isti kao prošle školske  godine.
  • Osigurani su besplatni udžbenici za prvi razred osnovne škole, kao i za djecu iz socijalno ugroženih obitelji od drugog do četvrtog razreda.
  • Od ove školske godine pri upisima u srednje škole uvedena je mogućnost prijave u dvije srednje škole, te predaja ovjerenih fotokopija dokumenata, što proteklih godina nije bio slučaj.

Ovim putem zahvaljujemo Ministru znanosti, prosvjete, kulture i športa g. Petru Galiću na izvrsnoj suradnji s ovim Vijećem. Naime, g. Galić je pri svakom problemu pred kojim smo se našli bio na raspolaganju te smo u suradnji s njim riješili većinu tih problema. Nadamo se nastavku dobre suradnje Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije i Vijeća roditelja OŠ „Ivan Goran Kovačić“Livno.

Nažalost, za ovu školsku godinu još uvijek je samo djelomično riješen problem preopterećene satnice djece u višim razredima. Daljnjom suradnjom  nadamo se realizaciji izborne nastave, čime bi se i problem satnice  riješio.

Vijeće roditelja OŠ „Ivan Goran Kovačić“Livno

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok