U sklopu cijelodnevnog posjeta Hercegbosanskoj županiji, dužnosnici HDZ-a 1990 su danas, 18. rujna 2014. godine, predvođeni predsjedničkim kandidatom Martinom Ragužem posjetili općinu Grahovo.

U popodnevnim satima, predsjednika Raguža je u Grahovu dočekala nekolicina članova i simpatizera HDZ-a 1990 koji su izrazili zadovoljstvo što Martin Raguž ali i ‘Devedesetka’ ne zaboravljaju na rubna područja Federacije BiH, koja su vrlo često marginalizirana.

Kroz neformalno druženje, Grahovljani su iskazali podršku i čestitali na hrabrosti HDZ-u 1990 zbog samostalnog nastupa na izborima i političkog pluralizma kojeg su omogućili hrvatskom narodu u BiH. Nakon toga uslijedilo je predstavljanje kandidata koji se nalaze na listama za županijsku, federalnu i državnu razinu.

Sasvim je sigurno da su Grahovljani prepoznali kadrovsku stručnost kada je riječ o kandidatima na listama, od kojih je, prije svega, većina mladih i obrazovanih ljudi koji u politiku ulaze jer žele ostati ovdje i boriti se za ovu zemlju.

Skupu se obratio i predsjednički kandidat, gospodin Martin Raguž kazavši kako je vrijeme za promjene i drugačiji pristup politike i političara prema, sada već, itekako nagomilanim problemima koji stoje pred našom zemljom i usporavaju njen razvoj i europske integracije.

„Danas, iz Grahova jasno poručujem da je vrijeme da podvučemo crtu lošoj dugogodišnjoj politici, koja je sve građane srozala na minimum i dovela ih na rub egzistencije. Posebno ću izraziti poštovanje svima Vama koji živite i opstajete u rubnim entitetskim dijelovima jer znam da ste često zaboravljeni i zanemareni. Ovo je naša zemlja i svaki pedalj te zemlje mora biti podjednako tretiran ako želimo unaprijediti državu i društvo, u suprotnom, samo ćemo produžiti ovu agoniju koja je ionako proizvela dovoljno lošega“ – zaključio je gospodin Raguž.

Jedno je sasvim sigurno, u Grahovu se osjetila velika želja za promjenama i Grahovljani, kao i uvijek, optimistični i puni nade, vjeruju da će listopadski izbori biti prekretnica za promjenu loših politika i političara.

HDZ 1990/Sponzorirani članak

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok