U okviru predizborne kampanje, a povodom Dana općine Livno, predsjednik Vlade Hercegbosanske županije i nositelj liste za Županijsku skupštinu Branko Ivković u subotu 27. rujna 2014. godine nazočio je otvaranju, u livanskom Novom naselju, mini igrališta za djecu s posebnim potrebama.

U igrališta  je uloženo 100.000 KM od čega 70 posto sredstava Nogometnog saveza BiH dobijenih za tu svrhu od UEFA-e dok je ostatak financirala općina Livno.

Igrališta koje je blagoslovio fra Josip Jukić, a otvorio je načelnik općine Luka Čelan (HDZBiH) obećavši dalju pomoć Udruženju “Koraci” koje okuplja roditelje i djecu s posebnim potrebama općine Livno.

Predsjednik Vlade HBŽ Branko Ivković skupa sa visokim izaslanstvom HDZ BIH predvođenim predsjednikom dr. Draganom Čovićem obišao je cestu Tomislavgrad – Blidije – Jablanica na kojoj su otpočeli građevinski radovi za asfaltiranje, za  koju je Županijska Vlada osigurala sredstva u iznosu od 1.700 000,00  KM a izvođač radova je tvrtka „Livnoputovi“ Livno.

Predsjednik Vlade HBŽ Branko Ivković nazočio je svečenoj akademiji povodom 24. obljetnice HDZ BiH Tomislavgrad i predizbornog skupa za listopadske izbore,  govorio je o problemima koji muče stanovnike ovih prostora, poteškoćama i razvojnim perspektivama.

U večenjim satima u prepunoj dvorani Kulturnog centra u Kupresu, u svom govoru, predsjednik Vlade HBŽ Branko Ivković obratio se kuprešacima ističući kako je Kupres posebno mjesto i kako u njemu treba stvoriti uvjete da se iz njega ne odlazi nego u njemu ostaje.

ŽO HDZ BiH HBŽ/Sponzorirani članak

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok