„Ovo je ogranak koji je sačuvao jedinstvo nikad potrebnije hrvatima u BiH i koji je uvijek donosio značajan broj glasova kako na Lokalnim tako i na Općim izborima u općini Livno HDZ-u BiH na kojeg se moglo uvijek računati i na tome vam čestitam“ - rekao je predsjednik OO HDZ BiH Livno Darinko Mihaljević.

„Mi smo jučer, (28. rujna 2014. godine), na ponos svima nama,  dočekali nakon desetak godina, da se sastanemo na Vagnju i proslavimo dovršetak asfaltnih radova, u vašim kućama teče voda iz prstenastog vodovoda, a djeca imaju besplatan prijevoz do škole i natrag. Kad smo o tome govorili prije nekoliko godina javno se govorilo da su to samo obećanja. Mi smo ta obećanja ispunili i sada nam ostaje da se u okviru svojih mogućnosti pobrinemo za otvaranje novih radnih mjesta koja će omogućiti ostanak naše mladosti na stoljetnim ognjištima“ između ostalog rekao je nositelj liste za Županijsku Skupštinu, predsjednik Vlade Hercegbosanske županije i predsjednik Županijskog HDZ BiH HBŽ Branko Ivković.

O ustavno-pravnom položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini, o vraćanju digniteta pripadnicima HVO- a, braniteljskoj populaciji govorio je kandidat za člana za Zastupnički dom Parlamenta F BiH Boris Barun.

„Danas smo svjedoci da neke skupine, strančice traže podršku za svoje sitne interese po Tuzli, Bihaću tobože predstavljajući hrvatske interese i ja vam kažem da hrvatske interese može zastupati samo onaj tko uistinu bude izabran hrvatskim glasovima uz koga je hrvatski narod. Mi imamo Izborni program koji je dobio otvorenu podršku HDZ Republike Hrvatske,  jer je Izborni program HDZ BiH prepoznat kao Program koji pod okriljem HNS može zaštititi interese našeg naroda“.  Rekla je između ostalog u svom obraćanju potpredsjednica HDZ BiH, predsjednica kluba  Hrvata u Domu naroda Parlamentarne Skupštine BiH i nositeljica za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine  BiH Borjana Krišto, te je pozvala da svi iziđu na izbore i svoj glas daju za Hrvatski izbor, za člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića i liste HNS-a i Hrvatski odgovor.

HDZ BiH/Sponzorirani članak

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok