Turistička zajednica HBŽ Livno , pridružit  će se  Turističkom klasteru Hercegovina na predstavljanju  „World Travel Market“,   turističkom sajmu u Londonu,  koji će se održati od 03. do 06.  studenog 2014.godine.

Poziv za  sudjelovanje  na prestižnom londonskom sajmu  dolazi  u okviru projekta JICA- Japanske agencije za međunarodnu suradnju,  koja za  regiju Hercegovine radi dugi niz godina. Obzirom da  se Turistička zajednica  HBŽ Livno  sporazumom o zajedničkim nastupima  na sajmovima,  obvezala  da će promovirati  turističke resurse i potencijale našeg područja, to se pokazuje i u ovom slučaju  kada upotpunjujemo regiju Hercegovina  sadržajima skijališta Kupres i Blidinje, odnosno sadržajima na Buškom jezeru, osobito Eko sela Grabovica. Naravno da ćemo promociji pridružiti Aeroklub  Livno, atrakciju  ''Divljih konja'' na Krugu,  biciklizam, planinarenje,  livanjski sir i ostalu gastro ponudu, te bogato  kulturno – povijesno naslijeđe.

Ističemo da je ovaj poziv rezultat naše dugogodišnje uspješne suradnje u projektima sa Razvojnom agencijom Hercegovine- REDAH  poštujući slogan  ''Turizam obogaćuje'', te  poziv UN Svjetske organizacije za turizam – UNWTO da  se sve zemlje članice, turističke destinacije i mediji pridruže širenju informacija o značaju održivog razvoja turizma.

World Travel Market, vodeći svjetski sajam turističke industrije s tradicijom dužom od 30 godina, svake godine okuplja oko 50 tisuća turističkih profesionalaca, više od pet tisuća izlagača i oko tri tisuće predstavnika medija iz cijelog svijeta.

U okviru sajma, na kojem se tradicionalno predstavlja niz aktualnosti i trendova iz područja turizma, svake se godine održava i stotinjak stručnih skupova.

Turistički klaster Hercegovina u čijem sastavu je Turistička zajednica HBŽ Livno,  pripremio je  kratki turistički film, promotivne materijale, kataloge, plakate , prospekte koji će se naći na dohvat ruke mnogim touroperatorima i posjetiteljima sajma s ciljem izazova za veći broj dolazaka na naše područje.

TZ HBŽ

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok