Federalno ministarstvo prostornog uređenja, u okviru programa utroška sredstava iz tekućih transfera drugim razinama vlasti i fondovima, odobrilo je Gradu Livnu sredstva za realizaciju tri projekta.

Po raspisanim javnim pozivima Grad Livno je aplicirao ovom ministarstvu s projektom utopljavanja zgrade Osnovne škole Priluka te su kroz program utroška sredstava za projekte utopljavanja zgrada radi uštede energije odobrena sredstva u iznosu od osamdeset tisuća konvertibilnih maraka..

Sredstva za drugi projekt odobrena su u okviru programa kapitalnih transfera drugim razinama vlasti i fondovima s učešćem Vlade FBiH u sufinanciranju županijskih i lokalnih zajednica s područja zaštite nacionalnih spomenika. Iznos odobrenih sredstava je sedamdeset tisuća maraka i namijenjen je za realizaciju projekta Stari grad u Livnu – Bistrički grad.

Po programu utroška sredstava za sanaciju šteta nastalih uslijed poplava i klizišta Livnu su odobrena sredstva u iznosu od stotinu devedeset tisuća maraka a namijenjena su za sanaciju prometnice Megdan – Tušnica.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok