U subotu je, u organizaciji CRVENOG KRIŽA OPĆINE LIVNO, održano općinsko natjecanje iz programa " Svijest o postojanju mina " učenika - predstavnika sedmih razreda dviju matičnih osnovnih škola " fra Lovro Karaula " i " Ivan Goran Kovačić " ( područna škola " Zabrišće " ) iz Livna.

Ovo natjecanje je jedna od programskih aktivnosti Crvenog križa, koja ima za cilj upozoriti na opasnost od mina i NUS-a ( neeksplodiranih ubojitih sredstava ), te kako spriječiti nove žrtve od spomenute potencijalne opasnosti.

Pobjednik je ove godine bila tročlana ekipa učenika iz osnovne škole " fra Lovro Karaula ", i ona je time stekla pravo zastupanja naše općine na predstojećem županijskom natjecanju.

Obje ekipe učenika-natjecatelja su pokazale zavidno znanje iz ove oblasti, tako da je samo jedan bod više odlučio konačnog pobjednika ovog natjecanja. Crveni križ općine Livno se zahvaljuje i čestita učenicima koji su sudjelovali na ovome natjecanju, njihovim voditeljima - nastavnicima, kao i školama iz kojih dolaze.

CK Livno

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok