Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove općine Livno raspisuje natječaj za davanje u zakup drvenih montažnih kućica na Trgu kralja Tomislava za prodaju prigodnih proizvoda povodom predstojećih božićnih blagdana.

U zakup se daje pet drvenih montažnih kućica koje će biti postavljene na Trgu kralja Tomislava za prodaju prigodnih proizvoda poput: ukrasa, suvenira, rukotvorina, domaćih proizvoda (sir, suhomesnati proizvodi, med i sl.), prehrambenih proizvoda (kobasice, ćevapi i jela sa roštilja), pića (pivo, kuhano vino i sl.), slastica i slično.

BOSNA I HERCEGOVINA         
FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE
HERCEGBOSANSKA ŽUPANIJA
OPĆINA  L I V N O
SLUŽBA ZA GRADITELJSTVO, PROSTORNO
UREĐENJE I STAMBENO-KOMUNALNE POSLOVE

Broj: 07-23-14-3618/14
Livno,19.11.2014. god.

Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove općine Livno,na temelju članka 127.Odluke o komunalnom redu („Službeni glasnik općine Livno“ br.3/04 i 2/10) i članka 8.Odluke o utvrđivanju visine zakupnine za korištenje javno-prometnih površina („Službeni glasnik Općine Livno“br.1/01), raspisuje

N A T J E Č A J  za davanje u zakup drvenih montažnih kućica na Trgu kralja Tomislava za prodaju prigodnih proizvoda povodom predstojećih blagdana, prikupljanjem pismenih ponuda

1.Daje se u zakup 5 (pet)drvenih montažnih kućica postavljenih  na Trgu kralja    Tomislava za    prodaju prigodnih proizvoda poput:prigodnih ukrasa,suvenira, rukotvorina,domaćih proizvoda(sir,suhomesnati proizvodi,med i sl.),prehrambenih     proizvoda(kobasice, ćevapi i jela sa roštilja),pića (pivo,kuhano vino i sl.),slastica i    slično.

- površina montažne kućice  je 6 m2,

- početna visina  zakupnine  iznosi  240,00 KM, uvećano za paušalni iznos     potrošnje električne energije  u odnosu na djelatnost.

- vrijeme korištenja kućica određuje se od  01.12.2014.-31.12.2014.god.

2. Natjecati se mogu sve pravne i fizičke osobe koje uplate jamčevinu u iznosu od    50% od početne cijene na račun kod INTESA SANPAOLO BANKE BiH     Poslovnica Livno br. 1549995000000368, za proračun Općinskog vijeća.

3. Zatvorene kuverte sa ponuđenom cijenom  i dokaz o uplaćenoj jamčevini predaju se u roku od 8(osam)dana od objave natječaja zaključno sa 28.11.2014.do 14:00 sati Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove isključivo putem prijemnog ureda Općine Livno, Trg branitelja Livna 1.

NAPOMENA: Prilikom odabira ponuditelja za najam objekata prvenstvo će imati ponuditelji sa najpovoljnijom ponudom, s tim da će ugovorno tijelo voditi računa o raznolikosti ponuda, te će biti omogućena prodaja istovrsnih proizvoda u najviše dva objekta.

4. Ako dva ili više ponuđača ponude isti iznos, pravo prvenstva pripada onom    ponuđaču koji je prije predao ponudu.

5. Ponuda mora sadržavati: ime i prezime ponuđača(kopija osobne iskaznice) odnosno naziv pravne osobe s  adresom i fotokopijom izvatka iz sudskog registra,     te djelatnost kojom se natjecatelj  bavi. Na koverti naznačiti - PONUDA NA OGLAŠENI NATJEČAJ.

6. Nakon provedenog natječaja sa najpovoljnijim ponuđačem Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove zaključuje ugovor o zakupu  najkasnije u roku od 7 (sedam) dana od dana provedenog natječaja. U protivnom se     smatra da je zakupoprimatelj odustao od ponude, te gubi pravo na povrat jamčevine.

7. Budući zakupoprimatelj  ima obvezu po zaključenju ugovora  uplatiti zakupninu unaprijed  za  cjelokupni  period zakupa.

8. Sve odredbe koje nisu navedene u natječaju a bitne su  za realizaciju , regulirat će se  ugovorom.

9. Otvaranje ponuda obavit će se dana  28.11.2014.god, u 15:00 sati  u Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove soba br. 22.

10. Sve informacije u vezi s natječajem mogu se dobiti u Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Općine Livno soba br. 22 ili na telefon br. 206 – 224.

POMOĆNIK NAČELNIKA

Gorana Marinčić dipl. ing. građ

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok